Vrienden van Young 4 You

De onderstaande bedrijven en instanties dragen Young 4 You een warm hart toe en helpen ons om zoveel mogelijk jongeren en senioren met elkaar te verbinden. Onze dank hiervoor is groot, samen maken we het verschil!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Young 4 You? Dat zou geweldig zijn!

Kijk hier voor meer informatie

Vrienden van Young 4 You

 Bedankt voor jullie steun!

Stroom Nederland

Supercharge Nederland! Versterk je initiatief voor een beter NL met praktische tools, professionele sparringpartners en een daadkrachtig netwerk.

  • Je hebt een goed idee voor een supercharged en supersociaal Nederland
  • En je bent een doener die ons bruto binnenlands geluk vergroot

 Extra energie nodig? Wij zijn Stroom, wij laden je op!

De maatschappij menselijker maken, dat wil Stroom Nederland. Een landelijke beweging van vrijwilligers die bewust en actief hun netwerk inzetten om maatschappelijke doelen te realiseren. Stroom versterkt initiatieven die honderd procent gaan voor een supercharged sociaal Nederland voor iedereen. Stroom geeft eerste hulp bij initiatieven.

www.stroomnederland.nl

 

H-IT Kenniscentrum

H-IT heeft al vele jaren kennis in de IT branche. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel nuttige en belangrijke IT kennis opgedaan. Wij kunnen deze kennis gebruiken om de IT behoeften in uw organisatie te regelen, maar wij kunnen de kennis ook met u delen. Op deze manier kunt u effectiever aan de slag met de IT binnen uw organisatie. Dit betekent dat de IT van uw bedrijf niet alleen beter geregeld wordt, maar ook dat u meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van uw organisatie. 

www.h-it.nl

Phidra Acountants & Adviseurs

Phidra Accountants & Adviseurs is een allround accountants- en advieskantoor (opgericht in april 2005) met ongeveer 40 enthousiaste jonge professionals werkzaam in diverse disciplines (accountancy, belastingadvies, administratie, personeelsadvies en salarisadministratie).
Wij verzorgen voor het MKB alle voorkomende accountancy en fiscale werkzaamheden gebruikmakend van de nieuwste software in “the Cloud”.
Phidra heeft drie vestigingen, 2 in Alkmaar en 1 in Haarlem. Uiteraard ondersteunen wij als Phidra, Young4You! Een prachtig initiatief waar aandacht voor de senioren in onze maatschappij centraal staat.

www.phidra.nl