Allereerst wensen wij jullie een geweldig, gezellig en liefdevol 2018 toe!

Ons goede voornemen is om in 2018 flinke stappen te maken om dichterbij ons doel te komen: Plezier en gezelschap in het leven van 100.000 senioren!

 

Afgelopen week hebben we onszelf 2 dagen opgesloten om na te denken over onze doelen. Een fantastisch middel om je creatieve brein aan het werk te zetten😊 Mooie plannen en ideeën rollen over elkaar heen en vormen een enorme to-do-lijst. Dit heeft de basis gevormd voor een prachtig plan wat we in 2018 gaan uitvoeren.

 

We zijn superblij met de inschrijvingen die we momenteel in 16 woonplaatsen hebben. Maar onze plannen zijn groter, we willen graag doorgroeien om ons doel te bereiken. We werken eraan om in mei inschrijvingen in heel Noord-Holland te hebben. Daarna volgt een uitbreiding naar de andere provincies en we hopen eind van het jaar heel Nederland te veroveren!

 

Grote ambities vragen om grote plannen, een grote aanpak en een groot platform. Voor ons is het ook duidelijk dat we dit niet alleen kunnen… We hebben jullie hulp nodig! En echt alle hulp is welkom! (Contacten bij media, TV, zorginstellingen, sponsoring, marketing, hulp binnen het bedrijf…)Heb je goede ideeën om ons initiatief uit te dragen of te ondersteunen, laat dan een reactie achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Waarmee kun jij ons helpen om van 2018 een geweldig jaar te maken?

 

Maak het verschil!

Hanke & Loes

 

Wilt u ook gezelschap van een jongere bij u in de buurt? Schrijf u dan hier in!

Wil jij ook werk doen waarbij je iemand blij maakt en écht een verschil maakt? Schrijf je dan hier in!

Terug